Hosting De Calitate Pentru Site-ul Tau

Foarte multe firme fac un compromis foarte mare când vine vorba de alegerea unui hosting de calitate pentru site-ul sau magazinul acestora. Asta este una dintre cele mai mari greseli pe care o companie o poate face. Aceasta se va transpune intr-un timp foarte scurt in pierderea clientilor. Iar asta se intampla intocmai din cauza problemelor de incarcare. Se stie ca in momentul de fata daca o pagina se incarca in mai mult de 3 secunde aceasta pierde foarte mult pe motoarele de cautare. Aceasta fiind doar una din probleme.

DE CE ESTE IMPORTANT SA ALEGI HOSTING DE CALITATE?

Daca ne putem in fata faptului implinit si ajungem pe un site sau magazin online care se incarca greu, sunt sigur ca cei mai multi dintre noi vor iesi inca din primele secunde. Asta pentru ca in momentul de fata exista o multitudine de magazine in care putem gasi produsul sau informatia dorita. O alta problema poate fi reprezentata de un hosting instabil. Am fost pus in situatia de a-mi alege produsele dorite fara nici o problema, iar ulterior, la ultimul pas de finalizare a comenzii site-ul sau nu se mai incarce. Nu este nimic mai frustrant decat sa iti alegi produsele si sa nu le poti comanda.

UN HOSTING DE CALITATE ITI POATE CRESTE VANZARILE CONSIDERABIL

Studiile din domeniu au aratat ca 9 din 10 persoane nu se mai intorc niciodata pe un site care stiu ca s-a incarcat  greu la un moment dat. Deci acele site-uri sau magazine online pierd din start o parte destul de mare din potentialii clienti. De asemenea, multe site-uri au pierdut clienti chiar daca acestea vindeau produse sau servicii de calitate. Clientii cautand rapid o alta varianta pentru necesitatile lor.

Un alt aspect important este uptime-ul site-ului sau magazinului tau. Cu ca acesta este mai aproape de 100% cu atata este mai bine. La fel ca in situatiile anterioare, cand un client incearca sa acceseze site-ul dvs.. iar acesta nu functioneaza, se va orienta catre concurenta. Iar in acest mod nu aveti decat de pierdut. Iar concurenta primeste tot profitul pe care l-ati pierdut dvs.. Iar in timp, reputatia brand-ului cladit poate chiar in ani de zile, are de pierdut.

UN HOSTING DE CALITATE ESTE MAI SIGUR

Iar cand spun sigur, ma refer la securitatea clientului. Cele mai importante aspecte cand alegi un hosting pentru site-ul sau magazinul dvs. este sa verificati: suportul tehnic, infrastructura, feedback-ul de la alti clienti si uptime-ul garantat. Stiind aceste lucruri veti putea cu usurinta sa stabiliti daca este ceea ce cautati sau va orientati catre altceva. Desi nu are legatura cu hosting-ul sau compania de hosting aleasa. Este foarte important sa aveti instalat un certificat SSL pe site-ul dumneavoastra. Acesta va dovedi clientilor ca site-ul dumneavoastra este sigur si vei castiga teren in fata clientilor. In plus, pe langa un hosting de calitate, un certificat SSL te va ajuta foarte mult la ranking, si de ce nu, doborarea concurentei.

In concluzie, pe langa strategia de marketing online aleasa, este foarte important sa luam in considerare alegerea unui hosting de calitate. In timp, veti observa ca acesta se va amortiza singur si toata investitia a meritat.

Call Now Button