SOLUTII RAPIDE

Site-ul tau nu functioneaza in parametrii normali sau ai nevoie de modificari de continut? Cu mentenanta, aceste probleme vor fi solutionate rapid.

SUPORT

Le oferim clientilor nostri suport atat in adaugarea de articole, in cazul blogurilor, cat si de produse, in cazul magazinelor online sau cataloagelor de produse.

RAPOARTE PERIODICE

Ne asiguram de evolutia pozitiva a site-ului tau prin analize si rapoarte periodice. Acestea vor acoperi nu doar starea tehinca a site-ului, cat si indexarea acestuia.

Gazduire Website Brasov Mentenanta Website Brasov (4)
PROTECTIE ANTIVIRUS

In mediul online, nicio pagina web nu este in siguranta totala fara protectie antivirus! In plus, in cazul aparitiei unui virus, ne vom asigura de distrugerea acestuia.

Experienta. Profesionalism. Creativitate.

Servicii De Administrare Si Mentenanta Website Brasov

Atunci cand un website este construit si lansat, acesta nu functiona impecabil fara mentenanta periodica. Expertii nostri au conceput aceste pachete de mentenanta pentru a se asigura ca ele includ toate serviciile necesare. Alegand oricare dintre pachete, te poti asigura ca website-ul tau este montorizat si verificat periodic. In plus, in cazul unor schimbari de continut, expertii nostri iti vor sta la dispozitie.

Mentenanta Website Brasov – Indiferent ca este vorba de adaugat/schimbat imagini, text, pdf sau alt continut minor, acestea vor fi efectuate in timp extrem de scurt.

01

Schimbari De Continut

De ce sa alegi una dintre pachetele de mentenanta website Brasov? Deoarece iti vom sta la dispozitie pentru orice modificare minora de continut (imagini, text, pdf, etc). Utilizam programe avansate de monitorizare a evolutiei site-ului.

Mentenanta Website Brasov 1
Mentenanta Website Brasov 2

02

Continut Unic

Daca iti doresti un website indexat in prima pagina in motoarele de cautare, un aspect important de avut in vedere este continutul unic. Dar si relevanta acestuia. Astfel, vom putea optimiza indexarea, viteza de indexare, continutul, etc.

Executam orice modificare minora de continut.

Monitorizam in permanenta website-ul tau.

Ne asiguram de unicitatea continutului.

SITE IMPECABIL PE ORICE DISPOZITIV

De Ce Sa Alegi Serviciile Noastre De Mentenanta Website?

Fara serviciile de mentenanta, nimeni nu iti poate garanta ca website-ul tau functioneaza in parametrii normali. Pentru a te asigura ca toate elementele si functionalitatile sunt actualizate noii tehnologii, trebuie sa alegi una dintre pachetele de mentenanta.

Mentenanta Website Brasov – Astfel, expertii nostrii iti vor verifica website-ul periodic, actualizand modulele si temele utilizate, pentru a fi compatibile cu noile tehnologii. In plus, prin acest serviciu te poti bucura de modificari de continut. Indiferent ca este vorba de adaugarea de imagini in galerie, articole, modificare de informatii de contact, sau alte modificari, expertii nostri iti vor sta la dispozitie.

Un astfel de pachet de mentenanta este indispensabil la magazinele online si la un catalog online de produse. Deoarece, cu mentenanta potrivita, echipa noastra se va ocupa de adaugarea sau stergerea produselor. Precum si de setarea stocurilor si modificarea imaginilor.

Solutii inteligente de marketing online!

Tarifele Noastre

SITE DE PREZENTARE

  • 5 – 15 pagini
  • design personalizat
  • realizare formular de contact
  • scrierea Meta-Tag-urilor
  • blog
  • optimizare pentru mobil (Responsive)
1300
pret unic

MENTENANTA

  • editare text/imagini
  • 1 articol de blog
  • Google Analytics
  • Google Webmaster Tools
50
luna
Call Now Button