5 motive pentru care semnatura de e-mail este acum mai importanta ca oricand

E-mailul a fost si ramane un intrument de marketing extrem de puternic. Iar semnatura prin e-mail poate fi o metoda usoara de a oferi personalitate mesajului transmis. Poate deja folosesti o semnatura de e-mail, dar nu la potentialul maxim. In urmatoarele randuri vei afla cum poti imbunatati semnatura ta de e-mail si ce beneficii aduc brandului tau aceste imbunatatiri.

O semnatura de e-mail profesionista iti va aduce urmatoarele beneficii:

  1. O prima impresie buna si profesionista;
  2. Imbunatatirea identitatii vizuale si a gradului de constientizare a brandului;
  3. Accesul rapid la informatiile de contact;
  4. Generarea de noi potentiali clienti;
  5. Vei crea loialitate si angajament fata de brandul tau cu fiecare email trimis.

 

1. O prima impresie buna si profesionista

Semnatura de e-mail este una dintre primele oportunitati pe care o avem cu totii de a face o prima impresie buna ca brand. Exista trei aspecte importante de retinut:

  • Includerea semnaturii in fiecare mesaj trimis, te va ajuta sa iesi in evidenta.
  • Mesajele pe care le trimiti vor parea mai profesionista cu o semnatura, decat fara.
  • O semnatura de e-mail poate contine bannere personalizate cu link catre brandul, serviciile sau produsele tale.

 

2. Imbunatatirea identitatii vizuale si a gradului de constientizare a brandului

Fiecare email trimis fara o semnatura este o oportunitate pierduta de a-ti promova brandul. Aceasta este cartea ta de vizita virtuala sau digitala, care contine toate informatiile pe care le poti gasi pe o carte de vizita obisnuita.

De asemenea, semnatura iti va stabili credibilitatea si iti va creste valoarea in fata destinatarilor. Astfel, poti alege din diferite design-uri, mai simple sau mai complicate pentru crearea acesteia. Poti folosi o semnatura simpla care contine logo-ul si un link catre website-ul companiei. Dar poti adauga mai multe informatii de contact, importante pentru urmatorul subpunct.

 

3. Accesul rapid la informatiile de contact

Pe masura ce comunicarea devine din ce in ce mai digitala, semnatura de e-mail a devenit si ramane un instrument esential de promovare pentru orice companie. Astfel, prin trimiterea unui email care contine semnatura, ii oferi destinatarului acces nelimitat la datele tale de contact.
In semnatura de email poti include detalii principale de contact, cum ar fi numarul de telefon. Dar poti include si alte elemente importante de marketing, precum linkuri catre retelele de socializare. Iar in acest fel, potentialul client va avea la indemana mai multe cai de a te contacta.

 

4. Generarea de noi potentiali clienti

Vrei sa creezi un acces rapid catre serviciile si/sau produsele tale? Te poate ajuta in acest lucru un banner captivant ca design si cu link catre paginile importante din website-ul tau. Astfel, bannerul creat poate sa ofere, extrem de rapid, cele mai importante informatii despre afacerea ta, intr-un format succint. Iar pentru o transparenta si mai eficienta, poti adauga o descriere succinta a domeniului de activitate, categoriei de servicii si/sau produse oferite, precum si a misiunii companiei tale. Astfel, poti promova servicii sau produse necunoscute inca destinatarului si il poti transforma intr-un potential client.

 

5. Vei crea loialitate si angajament fata de brandul tau cu fiecare email trimis

Cand cineva iti ofera adresa de email, acesta act reprezinta accesul tau in inboxul acelei persoane. Astfel, veti putea face schimb de mesaje si informatii importante. Acum stim ca 7 din 10 persoane prefera sa fie contactate de catre companii via email. Aceasta fiind preferinta de top in ceea ce priveste comunicarea. Asadar, emailul este si va ramane cel mai personal mediu pentru a construi loialitate si angajament fata de brandul tau.

Semnatura de e-mail ar trebui sa fie o arma secreta pentru orice agent de marketing. Fiind importanta pentru consolidarea si cresterea vizibilitatii brandului.

 

In Concluzie, Nu Mai Pierde Oportunitati Importante De A-Ti Promova Brandul!

Inca nu beneficiezi de numeroasele avantaje oferite de o semnatura de e-mail? Este timpul sa iti creezi una care intalneste nevoile tale si va oferi beneficiile enumerate mai sus. Profita si tu de oportunitatile promovarii brandului catre un public tinta care ti-a permis sa le trimiti mesaje, oferindu-ti adresa lor de email. Daca vei include o semnatura in fiecare mesaj trimis, nu vei avea nimic de pierdut, dar afacerea ta va avea de castigat.

Iti doresti si tu o semnatura de email care sa iti creasca credibilitatea si care sa contina toate informatiile importante pe care doresti sa le transmiti destinatarilor? Echipa noastra iti sta la dispozitie cu idei creative. Contacteaza-ne cu incredere!

Call Now Button