4 Motive să folosești un buton de apel pe website-ul tău

Indiferent cum îi spunem (buton de ”click-to-call” sau de ”call now”), acesta crește până la 88% șansele să fii contactat de către un vizitator de pe website-ul tău. Acest buton de apel face contactul dintre tine și potențialii tăi clienți mult mai ușor și mult mai eficient. Dar ce este acest buton?

Butonul de apel click-to-call / call now

Ai intrat vreodată pe un website cu un buton de apel intr-un colțișor al site-ului? Acel buton este un widget (o piesă) care cu un singur click îți permite să suni la numărul de contact. Astfel, nu mai trebuie să cauți numărul telefon, să-l iei cu ”copy” și să-l lipști cu ”paste” în secțiunea de apel al telefonului mobil. Ușurând astfel enorm apelarea. Dar acest buton oferă multe alte avantaje.

Avantajele Butonului De Apel

Creșterea conversiei – studii au demonstrat ca un buton de apel poate crește cu 400% ratele de conversie din apel in vânzări. Dar aceasta conversie poate fi crescută chiar și cu afișarea numărului de contact in mod permanent sau repetitiv.

Te ajută să economisești – în comparație cu alte metode de creștere a conversiei, butonul de apel este unul cu cele mai mici costuri și cele mai mari rezultate.

Crează o experiență plăcută utilizatorilor de pe mobil – Știai că 64% dintre utulizatori se enervează atunci când nu îți găsește numărul de telefon? Majoritatea utilizatorilor evită pe cât posibil formularele de contact și optează pentru apelul direct.

Este ușor de adaptat – Acest buton vine în diferite forme, pentru a se adapta atât designului websiteului tău, cât și preferințelor tale. Astfel, acest buton poate sa apara permanent peste conținutul website-ului (vezi exemplul1), sau poate să apară în alte elemente permanente în pagina (header, buton, secțiune – vezi exemplele 2, 3, 4).

 

În concluzie, dacă nu ai încă un astfel de buton pe website, este timpul să ne contactezi să îți instalăm unul! Echipa noastră îți stă la dispoziție cu cele mai eficiente idei de butoane potrivite atât website-ului tău, cât și domeniului tău de activitate.

Call Now Button