8 Semne Ce Indica Un Nou Redesign

Atunci cand utilizezi acelasi site zilnic, e mai greu de vazut cand site-ul devine mai putin efectiv la vanzarea produselor sau la promovarea afacerii tale. Cum oamenii cauta site-uri prin intermediul motoarelor de cautare pentru a gasi serviciul potrivit lor, un site mai puternic care poate convinge potentialul client este esential pentru sucesul companiei. Daca una din problemele prezentate mai jos apar pe site-ul tau, atunci este nevoie de un redesign.

1. Dureaza mult ca site-ul sa se incarce

Multi utlizatori se asteapta ca site-ul sa se incarce repede. Daca dureaza mai mult de doua secunde sa se incarce, utlizatorul va renunta si va naviga in alta parte. Conform unui sondaj de Akamai, jumatate din utilizatori recunosc ca parasesc site-ul daca dureaza sa se incarce mai mult de doua secunde. Totodata, Google a anuntat ca viteza de incarcare a site-ului este un factor de rating pe mobil, deci daca versiunea pe mobil dureaza mult sa se incarce din cauza ca este vechi, risti sa pierzi din rating.

2. Share-urile de pe social media nu arata bine

Cand distribui un produs pe social media, trebuie sa arate atragator, sa aiba o imagine buna, o descriere care este interesanta pentru clienti si trebuie sa le ofere o ideie clara despre ce distrubui. 31% din traficul de pe un site vine din platformele sociale, deci o presenta slaba pe social media va avea un impact major pentru afacere.

Daca rezumatele si distruibuirile de pe site nu arata bine, nu vor reusi sa atraga atentia unui utilizator ce foloseste platforma sociala. Daca site-ul tau nu este destul de modern sa produca distrubuiri de inalta calitate pe social media, va afecta afacerea.

3. Site-ul e greu de utilizat pe electronice mobile

Smartphone-uri, tablete si alte electronice mobile sunt din ce in ce mai comune. Desktop-urile si laptopurile nu sunt singurele cai de a afla informatii online. De fapt, electronicele mobile au prins mai multa popularitate decat computerele de cativa ani. Daca site-ul tau nu se poate incarca pe electronicele mobile, vei pierde multi clienti potentiali.

4. Site-ul tau nu mai contribuie la afacere

Daca afacerea ta nu mai poate beneficia de pe site-ul tau, atunci e nevoie de alt redesign. Site-ul poate fi foarte folositor si poate fi mai productiv daca e utilizat corect. Este important sa verifici ratingul tau si amprenta digitala ca sa te asiguri ca problema e de la trafic, nu de la conversie. Tototdata, daca ai trafic intens dar o conversie slaba, e un bun indicator ca design-ul site-ului afecteaza afacerea.

5. Vizitatorii nu stau pe site pentru mult timp

Pentru multe site-uri, este foarte important cat timp stau utilizatorii online. Pentru a calcula asta, mai intai verifica rata de respingere. Rata de respingere arata cat de des utilizatorii parasesc site-ul cand au vizualizat o singura pagina. Poti verfica si cate pagini au fost acessate mai des. Pentru toate aceastea, Google Analystics sau alte metode de tracking sunt recomandate.

6. Este foarte dificil pentru oameni sa gaseasca ceea ce au nevoie

Utilizatorii doresc sa gaseasca cat mai rapid de ceea ce au nevoie. Daca dureaza mai mult de cateva minute sau chair secunde, utlizatorii isi pierd rabdarea si vor parasi site-ul. Acestia ar trebui sa cumpere, sa se aboneze sau sa gaseasca serviciul necesar fara ajutor de afara. Daca primesti apeluri sau email-uri despre cum trebuie sa foloseasca site-ul, e nevoie de redesign.

7. Competitia si-a refacut site-ul

Un mod efectiv de a judeca design-ul site-ului tau este de a si alte site-uri de la competitie. Daca au refacut site-ul lor si arata diferit sau mai modern decat al tau, considera varianta de a face un redesign. Un nou design va arata subtil clientilor ca nu numai esti la curent cu web design, dar si cu afacerea ta.

8. Brand-ul, produsele sau serviciile tale s-au schimbat

Una din principalele motive de a face un redesign o reprezinta faptul ca afacerea ofera ceva nou sau diferit. Utilizatorii visiteaza site-ul tau pentru a intelege produsele si serviciile care le oferi, deci este esential ca ai toate informatiile relevante pentru afacere. Un redesign asigura ca noul produs, serviciu sau brand este prezentat corect.

Un site eficient este esential pentru succesul afacerii tale

Fara un site functional si atragator pentru companie, vei pierde multi clienti potentiali. O prezenta online pentru o companie este esentiala pentru succes si pentru a face fata competitiei. Este foarte important sa tii evidenta succesului site-ului tau si sa consideri un redesign de cate ori pierde clienti.

Call Now Button