Web Design Brasov
WEB DESIGN

Cream site-uri de prezentare, site-uri de tip catalog online de produse sau magazine online cu un design modern si imbogatite cu functionalitati atragatoare si dinamice.

Web Design Brasov
CREARE SITE

Buisness-ul tau are nevoie de un site web? Cea mai buna alegere, indiferent de domeniul de activitate este site-ul de prezentare a companiei si produselor sau serviciilor.

CATALOG PRODUSE

Iti doresti un site web care iti prezinta produsele in detaliu? Alegerea ideala pentru cei care doresc sa isi prezinte produsele, fara comenzi online este catalogul de produse.

MAGAZIN ONLINE

Shoppingul online este in trend! Acum este momentul sa iti vinzi produsele online. Echipa noastra iti va crea un magazin online modern, bine structurat si usor de navigat.

Experienta. Profesionalism. Creativitate.

Web Design Brasov

De ce este important pentru afacerea ta sa ai o prezenta puternica in mediul online? In primul rand, deoarece, potentialii tai clienti si concurenta ta sunt deja pe internet. Datorita concurentei mari in mediul online, acum este prea tarziu sa iei lucrurile in propriile maini si sa incerci sa iti creezi singur o strategie de marketing online. In ziua de azi, concurenta extrem de stransa si algoritmii motoarelor de cautare au ingreunat enorm pasii catre un buisness de succes in mediul online.

01

Creare Website

In anul 2020, crearea unui site web nu iti garanteaza succesul. Potentialii tai clienti au deja ochii formati si isi dau seama extrem de repede daca un site web este creat de profesionisti sau nu.

Web Design Brasov
Web Design Brasov

02

Design Modern

Un site web modern, creat cu tehnologii noi, va atrage mereu atentia vizitatorilor. Cu serviciile noastre de web design in Brasov, te vei bucura de un site web impecabil, unic si atragator prin elemente si continut.

BUCURA-TE DE UN WEBSITE MODERN SI ESTETIC

De ce sa alegi agentia noastra de web design Brasov? Deoarece noi lucram cu tehnologii noi pentru un design modern, fresh si distins.

SITE-UL TAU VA ARATA IMPECABIL PE ORICE DEVICE

Stiai ca mai mult de jumatate din traficul de pe site-ul tau vine de pe dispozitive mobile? Un website responsive este indispensabil business-ului.

UN SITE WEB FOARTE BINE STRUCTURAT

Atunci cand un vizitator iti acceseaza site-ul web, acesta trebuie sa gaseasca usor informatiile pe care le cauta, garantand revenirea acestuia.

SITE IMPECABIL PE ORICE DISPOZITIV

Strategii Eficiente Pentru Succesul Afacerii Tale

Stiai ca peste 50% din potentialii clienti care iti acceseaza site-ul web utilizeaza un device mobil? Astfel, daca site-ul tau nu arata impecabil pe telefoane mobile si tablete, utilizatorii vor fi nemultumiti. Iar acestia se vor orienta catre site-ul concurentei.

Daca nu vrei sa pierzi 50% din potentialii tai clienti, atunci este timpul sa alegi un design sau redesign responsive. Astfel, daca nu ai inca un site web, expertii nostri vor crea un site web cu un design responsive pentru business-ul tau.

Web Design Brasov

Ai deja un site web, dar acesta nu arata bine pe niciun dispozitiv mobil? Atunci ai un motiv in plus sa alegi serviciile noastre de web design Brasov. Deoarece, expertii nostri vor extrage informatiile de pe site-ul tau actual si ii vor oferi un redesign.

Solutii inteligente de marketing online!

Tarifele Noastre

SITE DE PREZENTARE

 • 5 – 15 pagini
 • design personalizat
 • realizare formular de contact
 • scrierea Meta-Tag-urilor
 • blog
 • optimizare pentru mobil (Responsive)
1300
pret unic

CATALOG PRODUSE

 • design personalizat
 • formular de comanda personalizata
 • scrierea Meta-Tag-urilor
 • introducere produse
 • interfata de administrare
 • optimizare pentru mobil (Responsive)
1,800
pret unic
Call Now Button